2020 Yılında Instagram Takipçi Satın Almak Doğru Mu?

Instagram gün geçtikce daha popüler hale gelirken sizin profilinizin de aynı şekilde yükselmesini istiyorsanız 2020 yılında da instagram takipçi satın almak en uygun ve zahmetsiz seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak daha önceki yıllara göre tercih edeceğimiz seçenekler çok farklılaştı. Bu yazımızda size takipçi satın alırken dikkat etmeniz gereken kilit noktalardan bahsedeceğiz.

instagram takipçi satın al 2020

Öncelikle başlıklar halinde açıklamak gerekirse, son yıllarda takipçi gönderme maliyeti oldukça yükseldi bu da bir süredir piyasaya uzak kişileri kandırmak için oluşuturulan genellikle de reklamlar ile öne çıkan sitelerden uzak durmamız gerekiyor. Normalde takipçi, beğeni gibi konularda arama motorlarına reklam vermek yasaktır. Ancak bazı kişiler öncelikle farklı site gösterip onay aldıktan sonra sitelerini sonrasında satış sitesine çevirmektedirler.

Bir diğer başlığımız ise hangi tür takipçi tercih etmelisiniz bu konuda olacaktır ve son olarak beğeni yapan takipçi, potansiyel müşteri gibi göz boyayıcı, en hafif tabirle ticari yanıltmaları sizlerle paylaşacağız.

Uzak Durulması Gereken Takipçi Satış Siteleri

Yazının girişinde de belirttiğimiz gibi özellikle reklamlarda çıkan sitelerden uzak durmalıyız. Bunun dışında sitede yazan tarihe aldanmamamzı gerekiyor. Alan adı sorgulama sitelerinden sitenin kaç yaşında olduğunu görebiliriz. Bir diğer konu ise whatsapp varsa kesin güvenilirdir diye düşünebiliyoruz. Ancak açık hat diye tabir edilen hatlar ile başları üzerine olan numaralarla dolandırıcılık yapmaktan çekinmiyorlar.

takipçi satın siteleri

Şu anda Türk takipçiyi 5 tl – 10 tl gibi fiyatlara satın almak mümkün değildir. Çok ucuz fiyat veren kişi ve sitelerden aynı şekilde uzak durmalısınız. Şikayetvar gibi sitelerde şikayet olmaması o siteyi güvenli yapmaz. Çünkü bu siteler hemen hemen hergün isimlerini değiştirmektedir. Eğer şikayetvar gibi sitelerde firma hakkında geçmişte şikayet varsa ve bunlar çözülmüşse güvenilir bir site olarak düşünebilirsiniz.

Hangi Tür Instagram Takipçi Satın Almayı Tercih Etmelisiniz?

2020 yılının en büyük farklılığı bu konudadır. Bu sitemizde dahi geçmiş yazılarda robot takipçi önermiştik. Ancak artık instagram bu tür yapay zekayla oluşturulmuş hesapları silmektedir. 2020 yılı itibariyle instagram takipçi satın alacaksanız Türk gerçek seçeneğini tercih etmelisiniz.

Beğeni Yapan Takipçi, Potansiyel Müşteri Yalanı

Arkadaşlar Türk gerçek takipçi satın aldığınızda anlaşmalı sayfalardan yönlendirilmektedir. Örnek olarak 1000 kişilik takipçi paketi aldığınızda sokaktan çevirdiğiniz 1000 kişi gibi düşünebilirsiniz. Zaten artık haber kaynağı diye belirttiğimiz gündem kısmı kronolojik olarak sıralanmıyor, etkileşimde olduğumuz hesaplar bize gösteriliyor.

beğeni yapan takipçi

Piyasadan temin edeceğiniz takipçilerden size gelecek beğeni 1000 adette 2-3 adettir. Potansiyel müşteri ise başlı başına bir yalandır diyebiliriz. Çok nadir şekilde toplu olarak takipçi satın alırsanız fenomen sayfalardan yönlendiriliyor bunlar size dönüş sağlayabilir.

Genel olarak size birisi kesin olarak göndereceğimiz takipçiler potansiyel müşterinizdir, kesin beğeni yaparlar diyorsa uzak durmalısınız.

Son olarak 2020 yılında instagram takipçi satın almak için güvenilir bir site seçmenizi ve Türk gerçek takipçi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir